Dudes.

Dudes.


Mr. Bob and Mrs. Jane.

Mr. Bob and Mrs. Jane.



Förra veckan avslutandes i Hawaiis tecken. Sen hur man tolkade det fick stå för var och en. Jag och min kära Marre tyckte att det passade alldeles perfekt med att leka den typiska amerikanska turisten som åker till Hawaii och handlar fula suvenirer och dricker blåa drinkar. Med min morfars blommiga skjorta och lillebrors bongotrumma fick jag då tilldela rollen som Mr. Bob. Och den rosaälskande Maria fick inta rollen som min fru Jane. Med silikonbröst och Rhodos -94 kläder att glassa omkring i. I ljundet från mitt bongotrummande skrek folk på tuben åt oss och två tanter gav oss drika för att vi var så fina. Fina var vi kanske på långt håll.. Men kollande man riktigt noga så såg det ut som vi hade badat i en skithög. Ordet rimligt fanns inte när vi smetade på Brun-utan-sol. Men va fan.

Festen var i en lokal lika stor som en fotbollsplan. Så det blev en härlig uppladdning till skivornas skiva. På måndag smäller det. Åh Det är miljoner saker att klara av innan. Vår budget har redan gått i taket, tur att vi har Ekonomi-Maria som räddar oss i alla knepiga situationer när vi ränner iväg med pengarna. Men allt årdnar sig. Det gör det alltid. Annars får man väl koppla in ManPower eller nått. Notan blir dock lite dyrare. Men va fan.

Natten tillbringades i Sofias lilla rum. Kalkon till fyllekäk igen! Alltid lika soft. Sofias kylskåp är det godaste en kalkon kan ligga i. Tre timmarns sömn blev det, sen var det bara att ta sig ut till Botkyrka där jobb med Expressen väntade. Sanktan Innebandy skulle underhålla oss heeeela dagen. I 13 timmar skulle vi kämpa med att dela ut priser och leka viktiga i våra VIP-crew kort. Dagen vart en törstig sak. Men maten som serverasdes var god. Tur. Det var bara att kämpa vidare. Men va fan.


Sen var det kalas igen! Niklas, min kära gamla vän, hade fyllt 20. Det bjöds på massa öl och rödvin. Några foton klickades och sen vart det utgång. En man sprang in i mig på tuben och spillde min kära Sofiero över hela mig och Dava. Sorry mate. Men va fan.

Kvällen slutade i 19 st själar som dansade bort natten till tidigt morgon.
Grr.


Ps. Att bli sjuk i samma takt när solen kommer är piss. Sjukt Piss.

Peace!

SM-GULD!

SM-GULD! SM-GULD!

Jag vet inte om jag behöver skriva nå mer, så jag skiter nog i det. Färgen och valören på medlajen runt halsen säger allt.

Men sjukt bra var det. Sjukt kul. Sjukt bra av Jönsson och Nordström. En glad Hållberg som fick bära bucklan först och ett jävla GRATTIS!


Heja. Nu ska det firas. Heja.
Åhh.

Ja, så var ännu ett lov slut.

Påskens skönaste:
Att jag slängde min vinterjacka i ett hörn i klädkammaren och tog fram mina solglasögon som hade blivit dammiga.

Påskens gulaste:
Mina nya heta gula byxor jag införskaffat mig. Grr.

Påskens frågor:
Alla miljoner saker vi måste lösa till våran skiva. Men det kommer bli grymt. Kanske blir det för grymt. Med gräs och allt.

Påskens underligaste:
När Thomas skrattade i en timme åt en man på TV som blev rädd och gjorde underliga rörelser. Jag var tvungen att lämna rummet tillsist.

Påskens Glädjehopp:
Nordströms mål i tom kasse på söndagen. Matchen var klar. Nu ska det bara avgöras i Karlstad på tisdag.

Påskens trevligaste:
Filip och Fredriks nya talkshow. Mycker underhållande och fyndigt. Dock är ju Frank Andersson en klass för sig.

Påskens sämsta:
Att jag inte kan bestämma mig om jag ska ta mitt jobb eller inte. Har ungefär bestämt mig 60 gånger åt båda hållen. Men ändrar mig hela tiden. Och inte finns det någon som kan hjälpa mig heller, för alla är lika lost som mig.

Påskens bakfylledag:
Som jag spenderade sittandes på Bauhaus i en solstol mendan mor och far shoppade loss. Jag sa att jag provade dynor.

Påskens godaste:
Ja, inte var det äggen som jag var tvungen att äta hela påskdagen. Så får väl dra till med att det var oxfilen dräkt i vitlök moster bjöd på.

Påskens soligaste:
Min promenad med Anna runt runt och runt.

Påskens vuxenpoäng:
Alla bilfärder med Maria. Till IKEA. Till Coop. Till Syaffärer.

Påskens Ragg:
En viss TG:are hitten en pojke som alla trödde var 35. Men ops, han var 18. Tänk vad skägg kan bedra.


Vi längtar redan till nästa år denna högtid kommer och hänger oss alla på korset.

Sol.

Ibland undrar jag om solen är gjord för mig. Allt blir så vackert i sol. Alla blir vackra. Och världen är sjukt fin utifrån mina pilotglasögon jag råkade få med mig från fredagens partajande. Dessutom är våren ännu vackrare sittandes i våra nya utemöbler. Lite Kanarieöarna-känsla.
Och snart är det fest. Fest och solsken. Om några dagar är det första skivorna. Kan bli intressant. Å Hej vad det ska bli kul.

Annas nya flyttobjetk ska bli kul att skåda. Kanske är det fram med penseln som gäller. Heja Sumpan!

Veckans dilemma är om jag ska ta mitt jobb jag fått. Ska jag bara vara ledig en vecka denna svenska studentsommar? Känns tungt. Och jag har bara 24 timmar på mig att välja nu. Men klockan åtta ikväll ska jag dra lott. Sommarlov eller inte, det är frågan.


By the way så är SM-gulet nästan på rätt hylla. I och för sig brukar det sista steget vara svårt, som alla andra år. Men med en tjockis i andra målet så lär det funka. Vi har ju faktiskt Jörgen.


Ps. Jag ha en vän som är glad nu. Då blir jag också glad. Se bara till att det förblir så nu i 22 år till! Heja Marre.

Godmatt.

By the way så är vatten så sjukt gott.
Om jag hade 4 miljonerhade jag för fan köpt hela Vättern och druckigt upp allt som funnits.
Eller kanske inte om jag hade haft kvar våran båt föt då hade jag velat att den skulle kunna flyta.

Folk är kul. Även stollar. Kanske. Eller inte.

hhh

Man skulle kunna tro att jag blir tvingad att hänga med tjocka fyllosar klockan halv fem på natten. Men egentligen har jag valt det själv, för om eftersom jag ville ha kalkon-mackor var jag tvungen att offra min taxiresa till bromma. Men det var det fan värt. Sen att Maria inte ville leka tragkamp med min nyinköpta byxor är en annan sak. Kanske har det att göra med att hon är den störst bebisen jag någonsin hört.
Sofia är sjukt trötter, hon bara kastar saker och hoppar i något sortrs hon kallar säng. Vi har en fjärde part i gänget som utgick igår. Men hon hamnade hos en taliban på söder, om någon frågar så heter han Adam, men är med i Al-quida. Inget man nämner för mina kusiner eftersom de brukar kasta tårtor på Usama.
Han brukar nämligen gömma sig i Värmland, och eftersom vi typ äger halv skogarna i värmland så har vi jagat honm på stigarna. Men det var Björn, inte Stig. Tur.

Sen när telefonen ringer klockan fem, då undrar man. Nä då var den en stolle som ville veta vad han kläckt ur sig till min föra några veckor sen. Om man hade minnet med sig hade man inte behövt leva som en stolle. Tyvärr, så hade jag bättre att göra att jag skickade stollen till Sickla Handelsplats där man kan inköpa billiga löparskor så han kan löpa ill Bombay. Heja.


Nu sover mina fötter. Godnatt Sverige!

Påsk, kanske?

Eftersom mina grannar, fyra små barn med väldigt stora magar, har plingat på min dörr sju gånger nu för att leka den svenska versionen av "bus eller godis" har jag dragit ner persiennerna och stängt av tvn. Jag har inget godis kvar eftersom jag var sjukt hungrig efter en träning. Vilket ledde till att mina ettriga grannar stod pch plingade 72 gånger på klockan bara för att jävlas. Dessutom accepterade de mitt val av "bus" och la två ruttna äpplen i min brevlåda. Så nu gömmer jag mig bara. Det är inte läge att erkänna att jag förlorade, lika bra att lådsas att de vann bara. För deras skulle - men kanske mest för min egna.

Mitt hus är annars ganska ensamt. Kanske borde skaffa en vän att shoppa lite med. Ja, det låter bra. Ses.

Kan vara jag..

Klockan har slagit sex tjugofem. Min magen är lite mer hungrig än vad den borden vara vid dem här tiden.


Jag tror snarare att Kebab House längtar efter mig. Jag tror att den finns en viss saknad. Men det är ett antagande. Jag sitter med en väns lilla fula laptop och trycker på tagnenter klockan sex. Jag har två snarkande pojkar runt mig. Fråga mig inte vad det betyder, för det kan vara en dålig version av Ally McBeal. Men om det vore kanske värt att påpeka att whiskyn jag inte alls skulle ha klunkat för en timme sen skulle suttit fint i min magsäck.

Jag menar att typen jag gillar att hänga med klockan sex trettio på en fredag är mina clowner, dem jag vet är de clowner som trollar mest. Kanske dem som trollar falskast. Men skicka dem till mitt rum, Mina clowner är alltid mina clowner.

Det är synd att jag unte hade mer whisky i huvudet för då hade jag galet haft mer att skriva om. Men nu är det som en kaktus. Men vill ta på den men man vet att man får sju miljoner stickor i fingrarna om man leker "hej jag vill känna på min kaktus pelle". Därför äter jag glass istället.
Nu ska jag dricka vatten och öppna advetskalendern, FY!

Ps-. Jörgen Jönsson är den vackrste jag någonsin sett....

Färjestad!

Ja, inte så mycket att säga. Eller kanske finns det för mycket att säga om minuten.
Men den talar iaf ganska bra för sig själv. Det borde finnas fler minuter som talar lika bra för sig själv.
Underbart var det iaf. Helt ren underbarkänsla. Glädje.

Btw är det hål i min soffa. Jag råkade hoppa för hårt.

Första inlägget

Cecilia. Heja. Sandström.