Heja Oss!

Oj vad tiden rinner iväg, i samma snabba takt som ölen rinner ner i våra strupar på alla grymma skivor som glädjer våra sinnen.
Bloggen har fått legat nere när andra saker har knackat på dörren för att göras.
Så senaste veckan har det hänt mycket!


Detta inlägg ska ängas åt världens bästa måndag. Den första maj tvåtusensex. Vår VM-fest var ett faktum. Vår skiva var en riktig höjdare. Skivan med stort S. Även om Zlatan inte kickade några bollar och Ljungberg inte visade några muskler så var det en gaaalen fest.
   Våra elemienta toastgräddare gjorde kvällen prima. Tack Mikael  vs. Fredik. Filmerna var klockrena och det vart ett ritkigt bra drag. Bollen var ju ganska rund och allt kunde hända, vilket det också gjorde efter den blågula middagen. Fötter rörde på sig i takt, och otakt. Öl skvettes och vin klunkdes. Men kul var det, sjukt kul. Det blev ett blågul-blött-svettigt-sexigt-underbart-känsligt-dansigt-skrattigt-soft stohej. 
   Kvällen borde inte ta slut, men som det så fint heter, man ska ju sluta när det är som roligast och det var det denna måndag som ägnades i Sveriges tecken. Nu inväntar vi bara den 9 juni och ännu mer blågult vimmel.
HEJA!
Maria♥Sofia♥Ebba♥Cecilia.

68086-7
Det var 3659 som stod för festen, och alla vet vi ju att största stjärnan alltid har nummer 9!

68086-10

68086-9
SVT klarade sig utan sina bästa kommentatorer en kväll - då de istället besökte oss.

68086-1468086-1368086-1268086-1168086-6
Sen var festen ett faktum!

Ps. Det är ett knä vi hoppas på ska läka mer än något annat knä i hela världens just nu. Det börjar på J och slutar på örgens.



Peace, love and understaaaning!


Fullspäckad helg.

Helgen inleddes med att våran eleminenta skolan skulle ha den såkallade mösspåtagningen, hej-vi-sätter-på-vår-mössa-i-grupp, klockan åtta på morgonen. Det var kämpigt och regnigt. Men till skolan klarade jag mig, utan att komma försent till och med. Urs inledde med att klaga på vädret och klagningen fortsatte med regler hit och dit. "Inte festa för mycket, inte sumpa betygen, bla bla bla". Men tji fick han. För redan 23 minuter över åtta började festen. Det blev inget firande i Humlan eftersom gud pissades på oss och regnet gillade att förstöra mitt redan så burriga hår. Och för att vi inte skulle kunna dricka så hade Östras pappa Urs bestämt att vi skulle ha lektioner och tåget skulle inte traska iväg till Fontänen förän, klockan 3. Jippi, bara ännu fler timmar att spendera skakandes på skumpa och klunkandes på öl. Lite Ally McBeal låtar och pizzaitar. Det var ju fest.
När timmen slagit tre var den kära Trappan, Märkessolglasögonens-trappa, fylld med guppande små vita mössor som satt på alldeles överlyckiga små själars huvuden.

Fullspäckad helg.



Kvällen startade tidigt med mumsig mat i Food Courten. Jag, Marre och Micke dämpade vår hunger bland gubbar och törstiga män i kostym. Sen drogs det vidare till barernas bar. Nsee. När träffades det på kära ansikten och svalkande, rinnande, om du öl kan vara något annat, och god öl. En tidig kväll, eller snarare en tidig dag. Den bar vidare till Sorbé. Där blev det en riktig bra stämning, dans hopp och stunds.
Kvällen slutade ganska tidigt. Sängen och kalkonmackan har sällan smakat bättre. Sängen kanske var lite godare.

Lördagen var det planing av skiva och syning av klänningar som gällde. En och annan flirtkula skrevs det även namn på. Ojojoj, vad vi längtade till skivornas skiva. En sjukt blågul skiva. En helt sjukt bra skiva skulle det bli.

Kvällen, och för den del natten med, fick jag spedera seglandes på en av alla mina lögner. Nämliga att jag råkat påpeka att jag är en grymt bra bartender. Det fick jag skriva upp när jag och Maria skulle leka bartenders på ett 25 och 30 års kalas. Men jag körde på och gick på känsla. Det serverades ändå så mycket vin och öl till middagen att ingen märkte någon skillnade om det var citron eller mango juice i drinken. Men kvällens drink var en såkallad; Airball á la Cecilia. Muns.

More to come later aligater.