Musse Mussla.

Jag älskar musslor. Musslor musslor musslor i alla dess storlekar och skapelser. Låta dem gifta sig med vitlök, persilja eller vin.





Vi gjorde trerätters mussel supé.








Tillbaka till civilisationen.

Mamma pappa bror kom till Kungshamn en vecka och spädde på västkustidyllen. Vi badade, hoppade och blåste sopbubblor. Nu är hela familjen Sandström/Larsson och en del av Ljunggren tillbaka till lilla storstaden Göteborg för att hänga i Majorna, shoppa saker på konkurs Onoff och leta efter Masthuggspöjkarna.













Att köpa i Malaysia nr. 1

Jag har redan börjat göra små listor på saker och ting jag ska införskaffa mig i Malaysia. Saker jag kommer på som är roligt att ha, väskor jag påstår att jag behöver, kameraobjektiv jag tycker jag själv förtjänar samt inredningsprylar jag vill smycka vårt hem med. En sak som står med på den listan är en polaroidkamera. En vän hade en när vi var i Holland och det var så fantastiskt roligt att ta bilder och titta på dem direkt. Extremt retro men lika roligt för det. Tänk att inreda badrummet med roliga bilder eller ha med sig massa minnen i väskan. Det måste jag ha. Undra om Malaysia kan erbjuda mig detta inköp?




Ont i magen av skratt.

Hittade en bild från Maastrisch där jag skrattar så mycket att jag nästan spricker. Det var en rolig helg det där. Jag saknar Ebbis. Men snart ses vi igen. Jag tror faktiskt att det här kan bli den bästa sommaren någonsin. Massa ledig och massa sverigäventyr på gång.





Sena kvällar och tidiga mornar.

Stockholm bjuder på tryckande väder och tidiga jobbdagar. Men det hindrar oss inte från att få ut maximalt av dygnet. Så vi kommer hem sent om kvällarna och sover hos mamma och pappa. I den gamla 90-sängen i ett kokande varmt trähus. Det är fantastiskt underbart att vara hemma och man förundras varje dag över hur lyckligt lottad man är över att ha få fina vänner! Det är härligt.

En annan lyckad kväll var midsommar som firades på Erics land i Båtvik, Kungshamn. Här kommer en iphonebild på vår midsommarstång och mig och Marris. Men det togs massa fler bilder. De kommer framöver.