Brevbäraren är min jultomte.

Igår fick jag den bästa reklam jag någonsin fått. Innanför plasten fanns en karta över Göteborg. Inte vilken turistkarta som helst utan en orienteringskarta. En riktigt. Med markerade checkpoints, 60 stycken i olika svårighetsgrader.

 

För att förstå kopplingen till hur detta var så fantastiskt ska jag förklara min kärlek för orientering. Det var det bästa jag visste i skolan. Jag älskar kartor. Jag älskar uppdrag och tävlingar. Jag älskar skattjakter. Jag älskar att leta efter saker. Jag älskar utmaningar. Slå ihop allt detta så leder till min förkärlek för orientering. Jag har tänkt länge på att jag ska börja orientera som amatör.

 

Imorgon ska jag börja. Jag ska beta av alla 60 checkpoints. Kanske inte på samma dag. Men jag ska planera mina rutter. Allt detta stohej utgör grunden för hälso- och friskvårdssatsningen www.hittaut.nu. Fantastiskt initiativ!

 

 

Tjopp tjopp.

 


 

 


Maasan levererade stordåd.

Tillbaka till Sverige. Tillbaka till verkligheten.

Maastricht var som toppingen på tårtan, som chokladsåsen på glassen eller parmesanen på pastan. Bäst helt enkelt.


Ryanair flög mig till Bryssel för 52 SEK. Du kan lägga på fyra nollor vad resan egentligen borde vara värd.


Ebba bor i ett kontorshus. 34 rum och kök. De är tre pers.


Alla är livsnjutare i Maastritcht och uteserveringarna tävlar om deras uppmärksamhet.


Ebba och Micke kom och mötte mig med öppna armar på flygplatsen och vi körde en liten roadtrip genom Belgien mot Holland.

I staden kryllar det om moppar och cyklar. Även rosor och studenter.

Mer bilder kommer snart. Det finns en del.

 







Maastricht - välkomnar du mig med öppnar armar?

Nu åker jag till Holland, via Belgien. Två nya länder på en dag. Två nya pinnar på kartan. Hej då Göteborg, hej Maastricht. Jag läste precis om Maastrichtavtalet i min Marknad och Politikbok, den 7 februari 1992 skrevs det på. Föredraget ledde till bildandet av Europeiska Unionen och var, självfallet efter flertalet separata förhandlingar, resultatet av den monetära och politiska union vi skådar idag.

Den 26 maj 2011 möter Ebba och Micke mig på Maastricht tågstation med ett avtal att helgen kommer bli festlig, solig, underbar, äventyrlig, god och fantastisk. Det avtalet kan jag tänka mig att skriva under.

 

Bikini, då Holland erbjuder 22 grader enligt min mobil, nagellack i svenska färger, pass, stråhatt och partyskorna, då fredagen tydligen ska bjuda på festligheter och stohej. Hejdå!



 

 

 

 


En vårfest utan dess like.

Familjen var samlad i lördags. Inte vilken familj som helst utan min fantastiska GADDEN 2010-familj. 2011 års projektkommitté hade bjudit in oss till den traditionella vårfesten som hålls högst upp på skolan. Med utsikt över hela staden. Välkomstdrinkar. Skratt. Minnen. Men främst så mycket kärlek och glädje. Det är alltid lika fascinerande hur bra vi hör ihop. Vad detta projekt gjorde med oss och vad vi skapade ihop. Visst att vi klarade alla mål och gjorde en fantastisk mässa, men särskilt tänker jag på vad vi skapade vänskapsmässigt. Varje gång vi ses i resten av våra liv, som 25-åringar, 35-åringar eller 75-åringar, kommer vi alltid ha samma jargong och samma skratt kommer klinga.

 

Louise och jag planerade att ta med kamerorna, men min dog av batteribrist. Så Louise fick bistå med det materiella, dock ligger hela projektkommittén bakom alla dessa 600 foton som togs. Det blir så fina bilder med Louise kamera. Det påminner mig om mitt nya kameraköp. Sverige eller Malaysia? Canon eller Nikon?

Sponsorgruppen 2010 - hjärta.

Självutlösaren fick göra sitt.

Jag shoppade en klänning på Weekday 1 minut innan affären stängde. Jag gjorde om den liten och vipps hade jag en vårfestoutfit.

Danilo bjöd på skönsång genom "Från och med du".

Varje fest får jag för mig att lyfta Martina..

... och varje fest tappar jag henne i marken.

Under en sensommardag på Skansenkronen skapades denna krabbdans. Den lockade både turister och nya medlemmar till GADDEN under nollningen.

Louise ville såklart också vara med och krabba. Dock är hon inte lika skillad som mig och Shamash. Hon ramlar mest rätt på svanskotan.

Det bjöds på kvalitetstämplad underhållning signerad GADDEN 2011.

Tack och åter tack för en fantastisk kväll. Ni kommer skapa ett fantastiskt projekt och lyckad exceptionelltbra. Jag är stolt.

Nu dansar vi vidare mot framtiden.

 



Kan askan stoppa mig i helgen?

Att åka eller inte åka? Bryssel? Holland? Aska? Hopp? Avstängda flygplatser? Många frågetecken. Imorgonkväll åker jag till Bryssel för att sedan ta kvällståget in i Holland och ner till Maastricht. Kommer de där förbannande vulkanerna stoppa min helg eller kommer Ryan Air trotsa "red zone" och åka rätt genom askan?



Om jag kommer iväg är utmaningen att få ner allt i ett handbagage som är 55*40*20 cm. Samt bara väger 10 kg. Hmm.





Må världens bästa leva.

För ett par veckor sedan fyllde en viktig person i mitt liv år. Hon förtjänar stora paket och dyra middagar. Men jag skapade lite stället. Jag lovade henne, en vacker dag för ett tag sedan, att hon skulle få en egen tavla. Med rosa influenser och som bara var hennes. Nu har du en egen, min vän. Grattis igen min Maria Nordbeck.







Puss igen. Grattis igen. Paket paket!


"Tur att det bara är ett varv"

Lördagen den 21 maj 2011 samlades 110 000 starka ben och 55 000 otroligt peppade hjärnor för att springa Göteborgsvarvet. Göteborgsvarvet är en riktig fest. Publiken är trogen och jippot ett faktum. Enligt profeten Amie är dagen då Göteborgsvarvet springs årets mest uppehållssäkra dag. Tydligen har det aldrig regnat under dagens 24 timmar. Det ska tydligen även vara kö till kyrkorna och bröllopsklockorna denna dag, på grund av väderförhoppningarna.

Vi köpte jordgubbar, Eldorado-päronsaft och skinkröror för att från första parkett skåda både eliten och tappra motionärer.

Det var andra som hade satt sig på första parkett också.

Vinnaren Albert Kiplagat Matebor sprang på 1:00:52. Ja det kan väl klassas som hyfsat.

GADDEN:s maskot sprang. Hela 2,1 mil. I denna dräkt. Det var en riktig sensation! Att Oskar klarade det var en riktig hit. Han var värd guld. Notera även skorna. Ser ännu tyngre ut.

Det sprang förbi en kille med gummibåt i luften. När han såg en kyckling bjudapå Gin var han inte sen att tacka nej. Han klunkade några stora klunkar och sprang sedan vidare i fullt tempo. Jesus hade svimmat.

 

Tack Göteborg och Amie för en fin dag.

 


Hon kommer hon kommer hon kommer.

Jag inledde min händelserika helg med att trängas bland 18 000 andra göteborgare på Liseberg. Det som hade samlat oss alla där var en fantastisk musikliskt tjej. Veronica Maggio. Enda sedan dag ett jag hörde hennes debutalbum "Vatten och bröd" så har jag varit halvfast. När hon sedan följde upp med "Vinnaren är.." var jag fast på riktigt. Nu verkar resten av världen också verkligen sett hennes talang på riktigt, nu när hon fyller Liseberg precis som Håkan Hellström.

Jag älskar att analysera hennes texter och göra mina små historier i huvudet. Älskar att tolka och tolka om. Nu fick jag se skymten av henne där framme på scenen. Hon gjorde det fint och bra. En bra uppbyggnad på konserten och tempot ökade riktigt bra framåt slutet.

En bättre start på helgen kunde det inte bli.

"Det handlar om dig, det handlar om mig" ... "Jag tänker på dig,  jag skriver om dig..."
Enligt Veronica själv är "Alla mina låtar"  hennes favoritlåt på nya skivan. Frågan är om det handlar om Herr L eller hennes nya Nils?


"Nu vet jag hur Håkan Hellström känner sig varje dag - Göteborg är vackert" - Maggio.

Papparzzi-Louise fick bistå med bilerna även denna gång.


Snabba cash.

I helgen ska jag och Eric hyra ut vår lägenhet. Ytterst spontant samt lite smått oklart. Vi städade och pulade hela kvällen igår. Plockade bort massa saker och gjorde vårt hem lite mer mäklarvänligt. Vi gjorden en homestaging helt enkelt. Tog bort privata saker samt neutraliserade. Lägenheten var tipptopp och i kylen stod nyinförskaffad frukost. Vi får väl se vad som har hänt när vi kommer hem på söndag? Om TV:n är utkastad på gatan, speglar krossade eller tomatpuré på väggarna? Den som lever får se.


Ett indiskt, ett malay och ett kinesiskt kök.

Igår pratade jag lite snabbt med Kitty som var representanten från Handels Göteborg i Malaysia förra året. Det första hon påpekade med glädje över att jag skulle dit var "MAT MAT MAT MAT". Hon hyllade maten upp till skyn. Det roliga är att det jag nästan mest längtar till där borta på andra sidan jorden är just maten. Jag älskar deras starka matkultur. Jag minns alla vårrullar på gatan, den smakrika indiska maten, de stekta nudlarna på flygplatserna, den välkryddade grytan, det perfekta riset, den färska frukten, koriander, koksnötter, Nasi lemak som smakade ljuvligt, citrongräset som man var skeptisk mot först men som man lärde sig acceptera. Alla rätter med koksmjölk som går att variera i oändlighet. All kinesisk och indisk mat jag ska njuta av och reta smaklökarna med. Tänk att under ett halvår får äta precis vad jag vill för att prislappen tillåter. Dock kan jag kanske drabbas av tristess, eftersom jag antagligen inte på ett halvår kommer stå vid spisen en enda gång. Tillgången till eget kök och mataffärer i Asien är lite som att leta nål i en höstack. Men jag får inspireras till tusen och sedan bjuda alla jag känner på Malaymat!

 

En restaurang kanske? Något som är på att öppna?

När vi var i Chiang Mai, Norra Thailand, hamnade vi på något under hos en gammal dam och hennes familjerestaurang. Vi älskade hennes lilla restaurang mitt på ett torg och berömde hennes mat med glädje. När hon sedan berättade, med en extremt bra brittiskt accént på sin thaiengelska, att hon jobbat tio år som mattant på en grundskolan i London var morgondagen ett faktum. Hon skulle lära oss laga asiatisk mat! Hon skulle gå till marknaden och köpa de bästa råvarorna under morgondagen och sedan lära oss allt hon kunde. Det gick sådär. Hennes man blev nämligen lite avundsjukt på hennes sidoverksamhet och skulle hela tiden lägga sig i. Vi började exempelvis att skära och sedan tog han över. Jag började röra i grytan och sen kom han och rörde lite mer bestämt. Men massa gott lagade vi iaf, även om mannen själv gjorde det mesta, vi fick iaf äta och titta på! Men främst inspireras. Inspiration är nyckeln till framgång!

 


Paket från Borås.

Telefonen pep och ett sms var mottaget. Jag hoppade högt. Det var min lilla fruktaffär runt hörnet som meddelade att jag fått paket från HM. Det är alltid lika roligt att beställa kläder på postordern. Heter det förresten postorder nu för tiden?

Jag minns när jag bodde hemma och man fortfarande befann sig i livsstadiet där mamma och pappa köpte kläder till en. Inte bara för att de tyckte synd om en som idag när man har hål i gummistövlarna eller de 2 år gamla ballerina skorna luktar prutt. Utan de köpte kläder till en för att man ville ha. Då var dagen HM-katalogen ramlade ner i brevlådan guld värd. Man satte sig vid köksbordet och prickade av allt man ville köpa. Precis som småbarnen gör i leksakskatalogen innan jul. Man fick ju självklart inte allt man ville och när paketet ramlade ner på ICA så passade bara hälften och bikinisarna var alltid för stora eller små. Men det var liksom lycka ändå.

I paketet idag låg just en bikini. Jag har nämligen en viss misstanke att cirka 50 % av min sommar och höst kommer spenderas i bikini. Så det är lika bra att fylla på.




Veckans TT.

Veckans TT, tisdagstips, är min fantastiska parfym och denna snyft-arg-gråt-bok. Om ni vill lukta gott i sommar medan ni läser en bok som passar perfekt när solen lyser sådär lagom varmt kan ni ta till mitt TT. Inte för tung text men som ändå sätter lite spår bland saltvattenbad och parasoll. Parfym i solen bidrar ju dock till prickighet och labradorstyle på hyn. Det kan förresten även tårarna från boken som rinner ner längst kinderna bidra med. Men prickigt är väl det nya svarta?



Trerätters för hundra kronor.

Det var lördagkväll. Våra magar kurrade men våra plånböcker ekar fortfarande ganska tomma. En mage som var lika tom som en plånbok. Eller två magar var det ju faktiskt. Men eftersom vi älskar att laga och äta så bestämde vi oss för att en trerätters ville vi ha ändå. Dock en ganska simpel en. Men ändå en trerätters. Alla goda ting är tre.


Vi inledde med rödvin tillsammans med hemmainlagda oliver. Köp oliver, töm kryddskåpet på diverse godsaker, klipp lite färska kryddor över och dränk dem i olivolja. Glöm för guds skulle inte vitlöken. Massa! Låt dem gifta sig och älska intensivt innan servering.

Något jag verkligen älskar är presenter. Även när det gäller mat. Presentern som är synonym till paket. Detta är vårt klassiska fiskpaket. Passar bäst på grillen, men även ugnen får duga ibland. Koka potatis. Ta valfri fisk och lägg i folie. I det lilla paket kör du ner massa mums. Typ lök, dill, kryddor, lime, chili, vin och smör. Det hade vi denna gång. Man tager vad man haver.

Till efterrätt gjorde jag en glass. Kesella, vaniljsocker, äggulor, socker. Sedan var frågan vad jag skulle smaksätta den med? Jag älskar vinbär och Erics favoritsprit (!) är Calvados. Det mixade jag i mixern till en liten sorbéröra. I med rivet limeskal och sen vips in i fryser! Hipp hipp hurra. Vår frys var fylld med glass.

Det som var bäst med allt detta var att kalaset bara kostade 100 SEK. Eftersom vi utnyttjade kryddor och gamla saker i safferiet. Hemköp tjänade bara en ynka hundring på oss denna lördagskväll. Våra magar blev mätta och plånboken tog inte så mycket stryk. Fiffigt.



15 dagar av lön, kan man leva på det?

Som världen antagligen redan vet om vi detta tillfälle så ska jag ju till Malaysia i höst. Det jag inte riktigt hunnit berätta för alla är att jag för några veckor sedan fick ett mail som typ löd: "Hej hej välkommen till Malaysia och UKM, bla bla bla bla bla, bla bla bla bla, by the way så börjar terminen den 12 september istället för 1 juli. Hej då".

Va? Det snurrade runt i mitt huvud. Allt stod stilla samtidigt som tankar rörde sig i tusen varv per minut. Saker flög igenom mitt huvud och ord flög ut ur min mun, fast jag inte kunde tänka klart och inte riktigt minns vad jag sa till folk. Det var lite som en chock. Saker analyserade snabbt och på några sekunde förändrades ett halvårs planering. Det jag först hade sett som negativt med åka tidigt till Malaysia hade jag i två månader planerat till det bästa, gjort om till något bra och längtat extra mycket till. Jag brukar fungerar så. Är väldigt bra på att tänka om till positiva saker, göra små planer i mitt huvud och verkligen helt tänka om. För att trivas med tillvaron och för att jag är en klippa på att intala mig saker, skapa små visioner! (Som efter ett tag visar sig bli riktigt bra). Men.

Men nu fick jag göra om allt. Igen. Intala mig på nytt. Helt plötsligt hade ett litet mail gett mig en hel sommar i Sverige. Samtidigt som jag hade förlorat två månaders resa i Asien. Det som dock spökade ganska mycket var denna ständiga pengafråga man lever med som student. Jag hade inte aktivit sökt några sommarjobb för att jag skulle åka så tidigt, samtidigt som jag hade sagt nej till mitt trogna Forex. Hur skulle jag klara en sommar i Sverige utan pengar? Utan jobb?

Så tillbaka, för att koppla samman detta med rubriken, har jag alltså lyckats flirta till mig 15 dagars jobb under denna sommar. Kommer jag klara mig? Samtidigt kan jag inte låta bli att njuta av mitt första lååånga sommarlov på många år. Allt timmar på båten, alla böcker jag ska läsa, alla badutflykter jag ska göra, alla underbara människor jag ska dricka iskaffe med, alla picknickkorgar jag ska packa. Alla gånger jag ska sätta segel på Lagunic, alla gånger jag ska navigera med Garmin, alla gånger jag ska hoppa i land först, alla gånger jag ska vira ramparna "fult" och Eric kommer göra om det, alla gånger jag ska ligga i sittbrunnen och titta på himlen.

Jag är glad att det skickade det där mailet till mig ändå. Det kommer bli en vacker sommar. (Sa jag att jag var bra på att tänka om och skapa visioner?)






Maria. Den som väntar på något gott. Du är inte glömd. Det är du aldrig.


Blod, svett och tårar.

Pang. Slag. Svett. Rinn. Vatten. Pang. Spark. Aj. Vatten! Raka slag. Krokar. Aj igen. Svett. Slag. Pust. Aj. Svett. Slag. Tårar. Svett. Spark. Dubbelspark. Trippelslag. Uppercut. Spark. Armhävning. Pang. Slag. Svett. Aj. Svart runt ögonen. Aj igen. Svett. Pang. Pust. Pust. Pust. VATTEN!

Så har min kväll sett ut. Jag och Nathalie körde nämligen ett 75 min boxningspass. Det var tuffare än någonsin och aj var det rann svett i ögonen. Imorgon kommer blir en tuff dag.

Godnatt vänner.


Fortsättning på polerandet.

Lördagen innehöll strålande väder och vi var uppe med tuppen för att hinna äta en rejäl frukost. Vi packade matsäck (läs: pastasallad med ägg och tonfisk) och chips för att sedan ge oss iväg med motorbåten för att återigen ta i tu med segelbåten.

Här kommer dagen i bilder.


Eric körde en typiskt dagens-outfit-bild. Han vägrade med jag insisterade att det säkert skulle passa i Vouge.


Däcken var punka, inte konstig när båten väger tre ton, då hade jag också varit ganska tunn på luft. E och K visade på stor kunskap när det gällde däckbytning. Typ.

Vi ställde Lagunic perfekt placerad vid kajkanten. Jag tror få människor hade bättre utsikt från sin arbetsplats denna dag.




Vi skrubbade och gnodde så armarna faktiskt var ganska trötta mot slutet. Men jag hade taktiskt inte tränat armar på två dagar i gymmet. För att inte drabbas av mjölksyra. Det gäller att ha framförhållning vid hårt arbete.


Min favoritbild från dagen.






Jag satte på mig mina nya skor jag inte hunnit använda ännu. Jag ville att de skulle bli lite somrigt slitna och få fläckar. Nu är de perfekt inför sommaren promenader eller båtliv.


Såhär vackert blev resultatet. Klockan var 18:50 och temperaturen visade fortfarande 19 grader.





"All you need is love" - Lennon/McCartney

Efter tre timmars föreläsning på förmiddagen staplade jag, i mina skavsårsbenägna skor, mot Slottskogen och lade mig ensam på en filt. Mitt bland alla löv och lät sommarens varma solstrålar bränna på min bleka och anigen trötta kropp. Det kändes som mitt i sommaren och jag njöt av att bo ett stenkast från Göteborgs ganska stora parkoas. Jag låg där i gräset och drack vatten och lyssnade på podradio. Det var precis vad jag behövde. Men efter en timme blev jag självklart rastlöst och började planera sommaren och olika små projekt.
Allt kladdades ner i min nya anteckningsbok och fick av Nathalie i födelsedagspresent. Den boken är fylld med små idéer, dagboksliknande texter och ditten och datten. Det står "All you need is love" på omslaget. Det passade bra en dag som denna.



Idag fyller även världen bästa Maria år. Hipp hipp hurra. Vad skulle jag göra utan en vän som dig? Imorgon eller kanske ikväll (om jag hinner) så kommer en lite överraskning här. Det du, kompis. Puss, kram och kärlek till dig. Ledtråd: Konstnärs-Nisse.


Tillbaka i storstaden.

Jag, Eric och Kristian begav oss norröver mot Kungshamn och Båtvik för att göra vår lilla kärlek, Lagunic, sommarfin och redo för långa och korta äventyr framöver.

Vi packade väskan med våra fulaste kläder och var beredda på smutsiga fingrar. Vi tvättade, putsade, målade, polerade, skrubbade, vaxade och putsade igen. En riktig arbetarhelg som belönades med god mat och vin på kvällarna.

Här kommer "lite" bilder från första dagen - tvättardagen.
Solen lyste i sin frånvaro på fredagen men vad gjorde väl det när vi visste att morgondagen skulle innehålla solstrålar och 19 grader. Då stod man ut.












Vi körede hem i skymningen och våra magar kurrade enormt. Kroppsarbete tar på krafterna. Egentligen borde man ha en dag i veckan då man ägnar sig åt kroppsarbete, så man verkligen känner att kroppen får vara ute och slita. Det skulle nog vi alla mår bra av.



En Slottsskogsdröm.

De senaste tre dagarna har jag jobbat och jobbat. Man måste ju tjäna sin semesterkassa nu så man överlever den extremt fattiga sommaren. Men jag och E har tänkt hyra ut lägenheten, flytta ut till båten och leva på självfångad fisk och musslor. Baka vårt egna pinnbröd och leta rötter i skogen. En bohemisk och icke konsumtionssommar blir det!

Efter vår tenta förra veckan firade vi med korv, stark senap och kubb. Det var en härlig känsla. Det är sällan man upplever en sådan frihet som direkt efter en tenta. Även om man presterat dåligt eller pluggat lite. Det är ändå ren och kristallklar frihet.







Imorgon åker vi ut till klippor och båtar. Vi ska skrubba och "arbeta" som Eric uttrycker det. Vad nu det kan innebära. Är lite rädd.

Uppsalafotomé.

Eftersom mobilen mest låg i en plastpåse i jackfickan och kameran var lämnad hemma, så är bilderna få. Tur att humöret var på topp. Louise har lite fler som ni kan kolla på.


Men såhär såg det typ ut stundtals.

Uppsalaresumé.

Redan innan vi for iväg mot Uppsala så ekade orden "detta blir vår sista valborg, läge att slå på stort!" bland mig Louise och Eric. HA! Det fick vi ju äta upp rejält. Vi slog på extremt stort och gick all in.

Valborg i en kort punktresumé, för att undvika att inlägget blir en hel bok.

  • Maria välkomnade oss med öppna armar och upplyste oss om det detaljerade schemat för hela helgen.
  • Vi hade redan öppnat första skumpan på tåget och humöret var på topp.
  • Jag, Louise, Eric och Maria intog Stockholms nation med buller och brak. Där möttes både bekanta, obekanta, kände och okända.
  • Vi drack vin och åter vin i solensket från Uppsalasolen.
  • Vi skrattade som aldrig förr och Eric skrattade mest åt alla Stockholmare som han tyckte såg så roliga (läs: stekiga) ut.
  • Vi konsterade att Eric såg ut som precis alla andra.
  • Vi snubblade hem framåt tiotiden. Glada i hatten och med massa acrobatiska rörelser på agendan.
  • Vi packade picknickkorgar, skumpa och kladdkakor i plastpåsar samtidigt som vi förenda oss med David och Petter.
  • Forsränningen var kul med bara en promille av Cortègen här i Göteborg.
  • Tydligen är spruta skumpa ett hett ämne i Uppsala. Vi lärde oss en helt ny nivå av ordet "vaska".
  • Vi tyckte det blev lite skämmigt och drack mest.
  • Vi snodde picknickstolar.
  • Men hälla skumpa innanför folks kallsongen verkar vara okej i Uppsala.
  • Vi åt köttfärssås upphöjt i 11.
  • Domkyrkan fick ta emot våra synder dagen efter. Prästen kollade argt på oss.
  • Libanesisk mat är gott.
  • Uppsala är vackert. Valborg lika så. Fast på ett helt annat sätt.
Jag tror uppsalaborna är rätt glada att det snöade där igår. Då kanske staden fick tvättas och vila lite efter en galen helg. Tack vänner, tack Uppsala och främt tack Maria.


Uppsala gjorde oss alla till 16 igen..

..och när man är 16 hinner man inte med och blogga. Jag återkommer ikväll. Jag lovar.

Ett smakprov hur stökigt det var i Uppsala.

Bild:
Louise
Det var Loui som stod för bilderna. Eller kameran iaf. Kameran låg mest på golvet och skräpade.